We merken dat u een oude browser gebruikt

Gedateerde browsers kunnen veiligheidsrisico's inhouden voor uw computer. Om onze website op de beste manier te ervaren, gebruikt u beter één van onderstaande browsers.

  • by: Harald
  • August 13th, 2020
  • Category: HR

Vacature Commercieel Talent


Ter uitbreiding van ons enthousiaste team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Sales Hunter, die ons vertegenwoordigt op de Vlaamse markt en voornamelijk op de as van Antwerpen, Brussel, Kempen én Limburg.

Vacature Commercieel Talent

Iedereen kan een PowerPoint maken. Maar als je echt indruk wilt maken, als je reputatie ervan afhangt dan moet je dat overlaten aan professionals. Die zorgen zowel qua verhaallijn, design en technische mogelijkheden van PowerPoint dat de presentatie boeiend is en overtuigt. SmartPresentations zorgt ervoor dat elk bedrijfs-, pitch, keynote of verkooppresentatie die doorslaggevend is voor jezelf of het bedrijf blijft plakken.

Smartpresentations is daarmee een unieke specialist. Ter uitbreiding van ons enthousiaste team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Sales Hunter, die ons vertegenwoordigt op de Vlaamse markt en voornamelijk op de as van Antwerpen, Brussel, Kempen én Limburg.

Beschrijving

Als Business Developer ben je verantwoordelijk om nieuwe klanten aan te trekken. Dit zijn voornamelijk A-brands, grotere bedrijven en organisaties en dynamische KMO’s. Je gesprekspartners zijn CEO’s, Marketing en Sales management.

  • Je gaat actief op zoek naar nieuwe business opportuniteiten en zal de klantenportefeuille in je regio uitbreiden aan de hand van actieve prospectie
  • Je verkoopt presentaties die op maat van de klant gemaakt worden. Ze worden gebruikt bij verschillende gelegenheden (zoals verkoop, bedrijfsvoorstelling, pitch presentatie, evenementen, beurzen, etc.)
  • Na het inplannen van de afspraken ga je langs bij de potentiële klant om de mogelijkheden en werkwijze te bespreken en de behoeften te analyseren
  • Je volgt de klant nauw op en bouwt een vertrouwensrelatie op. Door je vertrouwensrelatie doe je enerzijds de follow-up van opgeleverde projecten, waarbij de presentaties na een bepaalde periode dienen te worden aangepast. Tevens bouw je de relatie verder uit zodat meerdere contactpersonen / afdelingen de mogelijkheden leren kennen.

 Profiel

  • Je hebt minstens enkele jaren sales ervaring in een hands-on sales positie en je hebt absoluut geen schrik om met de telefoon aan de slag te gaan
  • Een marketing achtergrond of ervaring met presenteren/presentaties zijn een pluspunt
  • Je bent een hunter en laat geen enkele opportuniteit links liggen.
  • Je bent graag vaak op de baan en haalt voldoening uit het inplannen van afspraken en binnenhalen van nieuwe klanten
  • Je bent dus erg zelfstandig en bent in staat om je eigen agenda te beheren
  • Je bent authentiek en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, bent luistervaardig en assertief
  • Je spreekt vloeiend Nederlands, kan een aardig mondje Engels en kennis Frans is belangrijk voor de Brusselse markt

Aanbod

Je krijgt de kans om te werken in een moderne en dynamische onderneming met een sterke toekomstvisie. Je werkt voor grote, gerenommeerde klanten en je krijgt veel flexibiliteit waardoor thuis werken en glijdende uren vanzelfsprekend zijn. Een mooi salaris met meerdere extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen en tankkaart horen daarbij. 

Bij interesse of vragen, stuur dan zeker je kandidatuur door naar harald@smartpresentations.be